Идея Партнерс АД

За нас > Екип

За нас
Екип
Новини
Контакт
Новини
От 23.03.2018

ИДЕЯ Солюшънс ЕООД става

100% дъщерно дружество на

ИДЕЯ Партнерс ЕАД

повече инормация >>

Екип

В структурите и направленията на ИДЕЯ Партнерс АД работят както млади и мотивирани специалисти, така и експерти с натрупан опит. По този начин дружеството може да предостави на клиентите си оптимални ИТ и бизнес решения, качествено и в срок. Именно с такива задачи, екипът на ИДЕЯ Партнерс АД се е доказвал многократно, както за решения за малък и среден бизнес, така и за решения от стратегическо, корпоративно и национално равнище.

Софтуер

Специалистите от отдел Софтуер за със знания и опит в изграждането на web – базирани решения на различни технологии и технологични платформи като:

Уеб дизайн и SEO оптимизация

Екипът от специалисти в направление Уеб дизайн и SEO оптимизация е изграден от експерти със опит и рутина в разработката и изграждането на:

Бизнес анализ и консултиране

Екипът на отдел Бизнес Анализ е изграден от експерти, с голям опит и познания в областта на Бизнес Консултирането. Те многократно са доказали ефективността си в проекти за управление на бизнес процесите, както и в проекти за изграждане и внедряване на системи за стратегическо фирмено управление.

Кариера

Ако сте консултант или програмист и желаете да работите в екип, в който ще можете да се докажете, да работите с колеги, от които ще научите много, да бъдете професионалист сред профеционалисти - свържете се с нас.