Идея Енерджи АД

За нас > Екип

За нас
Екип
Новини
Контакт
Горещи новини
Офисът на ИДЕЯ Енерджи АД има нов адрес:

1233 София, България

ул. Кавала 8

Офис 1

повече инормация >>

Екип

В структурите и направленията на ИДЕЯ Енерджи АД работят както млади и мотивирани специалисти, така и експерти с натрупан опит. По този начин дружеството може да предостави на клиентите си оптимални ИТ и бизнес решения, качествено и в срок. Именно с такива задачи, екипът на ИДЕЯ Енерджи АД се е доказвал многократно, както за решения за малък и среден бизнес, така и за решения от стратегическо, корпоративно и национално равнище.

Софтуер

Специалистите от отдел Софтуер за със знания и опит в изграждането на web – базирани решения на различни технологии и технологични платформи като:

Уеб дизайн и SEO оптимизация

Екипът от специалисти в направление Уеб дизайн и SEO оптимизация е изграден от експерти със опит и рутина в разработката и изграждането на:

Бизнес анализ и консултиране

Екипът на отдел Бизнес Анализ е изграден от експерти, с голям опит и познания в областта на Бизнес Консултирането. Те многократно са доказали ефективността си в проекти за управление на бизнес процесите, както и в проекти за изграждане и внедряване на системи за стратегическо фирмено управление.

ВЕИ

Кариера

Ако сте консултант или програмист и желаете да работите в екип, в който ще можете да се докажете, да работите с колеги, от които ще научите много, да бъдете професионалист сред профеционалисти - свържете се с нас.